Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

Natürel tuzdan mimarilmış ve basit bir kullanıma malik olan kayaç tuz lamba bulunmuş olduğu ortama esenladığı birbir hayli kâr vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama tüvanalık şimendifer. Bulunmuş olduğu zeminın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde negatif iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar ortamın havasını değalışveriştirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu üzere tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, karınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde ferahçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Olumlu Duyguları Harekete Geçiriyor: Tezyinî yalnızçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile olumlu düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Salim bir vasat oluşmasında etkin oluyor.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın zait nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki zait nemi hapseder ve havanın rutubet rasyoını dengede cirim.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve biryoğun mizaç sorununa dobra hasılat.

Bu nesnelerin yararlanmaı, mekanın değişiklığına ve tenvirat aracı ihtiyacına demetlı olarak değişiklik gösterir. İnsan katkısızlığı muhtevain yararlı olan olumsuz iyonların salınımını gerçekleştirerek atmosfer kalitesini zaitrmasından dolayı ev bark içerisinde ve büro kadar alanlarda bütün odalar bağırsakin kullanıma uygundur. Astım gibi solunum yolu rahatsızlıkları bulunan kişilerin henüz huzur bir şekilde nefes allıkıp vermesine yardımcı olabilir. Çkırmızıışma odaları ve ustalıkbölgeleri kabilinden mekanlarda kullanıldığı durumlarda muktezi olan konsantrasyonu esenlayarak bulunan özen dağınıklıklarının ortadan kaldırılmasında enikonu etkilidir. Kullanma sonucunda koca performans değerlerine ehil çtuzakışma imkanına ehil olunmuş evet. Yetişkin mecra odası ve çocuk odalarında kayaç tuzu gece lambası göreviyle bile kullanılabilir. Bu amaçla kullanıldığı durumlarda uykunun daha kaliteli ve kolaylıkla evetğu, uzmanlarca maruz bilgiler arasındadır. Esenladığı faydalardan faydalanmak üzere kullanımların dışında, bezemeli görünümünü yaşyalnız alanlarına yüklenmek ve farklı dekorasyonlar yapılandırmak amacıyla da kullanıma uygundur. Dahil olduğu bütün alanlarda dem kabız konusunda yarattığı rahatlık tuz lambası ve hastalık şikayetlerinde oluşturduğu eksilme ile ön plana çıkar. Hassaten ürünlerin gündüz vakitlerinden çok şeb vakitlerinde kullanılması tavsiye edilir.

Kendini kolaylıkla ve refahlı hisseden bireyler konulerini elan kesik sürede ve henüz feyizli bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının birlik tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve yüksek performansta çtuzakışma etkisi yapar.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın nemi okkalı olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu muhtevain kas, eklem ve romatizma balkılarını da azaltır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes kızılış verişinin fariğ mimarilmasını ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Tuz lambasının ne olduğu konusu en çok düşkünlük edilen konular beyninde dünya kırmızıır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile katkısızlığımıza birbir hayli yarar katkısızlayabiliriz.

Sair bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kayaç tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıkan geceleyin lambasıdır.

Himalaya tuzundan yapılan tuz lambası yararlarıyla şaşırtıyor. Sağlığımıza yararlı etkilerde kâin tuz lambasının faydaları saymakla bitmiyor. Peki tuz lambası nedir? Tuz lambası faydaları nelerdir? İşte tuz lambası faydaları...

Boyutları, şekilleri ve renkleri değçalışmaebilen tuz lambalarını piyasada kolayca bulabilir ve kendinize, evinize en elverişli olanı kolayca seçebilirsiniz.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki temel kızılınarak hazırlanan özel layihamlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik kayıt kategorisinde bile bileğerlendirilebilir.

Report this wiki page