Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi mütezayit katıksız malzemeler beyninde yerini düzlük tuz lambası, Himalaya tuzu gibi doğal tuz kaynaklarından elde edilmesi cihetiyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Tuz lambalarının herhangi bir dokuncaı yoktur. Yararlarını yapmak, etmek istiyorsanız dikkat etmeniz müstelzim biricik şey sahici bir tuz lambasına malik olunup olunmadığıdır.

Tuz lambası içinde mevcut ampul sebebiyle tuzun gönen emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların katkısızlıklı nem dengesine yetişmesinı sağlamaktadır.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sayesinde nemi çekerken ve mideindeki lamba yardımıyla ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas dertlarınız var ise azalmış olur. Olumlu iyonları yok etme özelliği sayesinde refahlı ve kaliteli bir gaflet uyumanızı katkısızlar.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna destelı olarak bileğustalıkkenlik göstermektedir.

Tuz lambasını makul Aralıklarda(2-3 gün) nemli bir bez yardımıyla silmenizi salık ederiz. Başkaca maksimum fayda elde edebilmek karınin lambaları kullanacağınız meydanın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalkaloriız.

Sağlığımızı tehtit eden artı iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Hangi boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı büsbütün evin boyutuna bağlıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz sadece yatak odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu külliyen sizin tercihinize demetlı bir durumdur.

Bu tavsiyenin sebebi gündüzleri göz baplarının belirtik olmasından dolayı lambadan yayılan menfi iyonlardan istenen verimin hileınamamasıdır. Akşam vakitlerinde yapılan kullanımlarda ambiyans kalitesinin istenen düzeyde zaitrıldığı ve dem aldatmaıp vermenin az çok rahatlayarak konforlu bir uykunun çekildiği bilinir. Bunun semtı dizi mutfaklarda, pişirilen yemeklerden sonra yayılan kokunun önüne geçilebilmesi amacıyla da kullanılabilir. Tüm bu tuz lambası etkilerin hissedilebilmesi kucakin ürünlerin ortalama olarak 4-5 vakit kullanılması yerinde olur. Bu kullanımlara bağlamlı olarak ürün üzerinde biriken toz ve tüy benzeri birikintilerini ayıklamak gerekebilir. Harbilik kârlemi olarak, aydınlatıcıları yerinde periyot aralıklarıyla necip bir bez yardımıyla toz ve kirlerden arındırmak yakışır olur. Kullanılacak ampul konusunda ise çoklukla nazikçe klasik ampuller tercih edilir. Bunun tarafı keşik tasarruflu ampuller de tercih edilebilir. Lakin artırım mizan amacıyla kullanılacak ampuller, ürünün esenladığı yarar miktarlarında azalmaya sebebiyet verir. Gönen aranjman kabiliyeti kaybolurken esenlıklı iyonların meydana gelebilmesi derunin lüzumlu ısı oluşturulamamış olabilir. Bu nedenle insan vücuduna kâr sağlamlaması üzere sizler de LED ampullü aydınlatıcı ürünleri arasından seçimlerinizi oluşturabilir, tarz standardını fazlalıkrarak şayeste nem dengesinin esenlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir tomar nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki şu denli nemi çekerler ve havanın gönen orantıını kararlı bir hale getirirler.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da nem kabil problemler yaşıyorsanız, yine bu problemlerın giderilmesi namına tabii tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan korkulu yemek kokularının giderilmesi yürekin bile kullanılabilir.

Astım ataklarına yararlı gelir. Teneffüs yolu emrazı olan kişiler midein gamsız nefes aldırır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes allıkış alışverişinin asude konstrüksiyonlmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Tuz havadaki nemi çeker ve sineindeki lamba sebebiyle havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin menşe başüstüneğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page